Увод

Добродошли на странице Регистра Службених гласника Града Бања Лука.
На овим страницама се налазе Службени гласници у електронском облику од 2002. године. Из 2002. године недостају сљедећи бројеви: 2, 4, 6, 7, 13, 14, 15.

Одредбе о Службеном гласнику

Град Бања Лука има службено гласило - Службени гласник Града Бања Лука.

Одлуке и други општи акти објављују се у Службеном гласнику Града Бања Лука, службеном гласилу Града Бања Лука, прије него ступе на снагу. Одлуке и други општи акти ступају на снагу осмог дана након објаве. Изнимно, одлуке и други општи акти могу ступити на снагу најраније даном објаве. Одлуке и други општи акти не могу имати повратно дјеловање.

Упутство за кориштење

За навигацију кроз Регистар Службених гласника Града Бања Лука користите меније на лијевој страни. У менију "Навигација" се налазе линкови који воде на странце самог Регистра. У оквиру менија "Писмо" можете мијењати приказ страница у једном од 2 понуђена писма. У менију "Линкови" се налазе линкови према званичним интернет презентацијама Службених гласника републике Српске, Службених листова Босне и Херцеговине и Града Бањалука.

Ако желите да пронађете одређени пропис, то можете учинити на 4 начина: помоћу регистра година, регистра прописа, регистра категорија или помоћу интерног претраживача. Када изаберете метод претраживања, појавиће се одговарајућа страница са упутством за кориштење.