Uvod

Dobrodošli na stranice Registra Službenih glasnika Grada Banja Luka.
Na ovim stranicama se nalaze Službeni glasnici u elektronskom obliku od 2002. godine. Iz 2002. godine nedostaju sljedeći brojevi: 2, 4, 6, 7, 13, 14, 15.

Odredbe o Službenom glasniku

Grad Banja Luka ima službeno glasilo - Službeni glasnik Grada Banja Luka.

Odluke i drugi opšti akti objavljuju se u Službenom glasniku Grada Banja Luka, službenom glasilu Grada Banja Luka, prije nego stupe na snagu. Odluke i drugi opšti akti stupaju na snagu osmog dana nakon objave. Iznimno, odluke i drugi opšti akti mogu stupiti na snagu najranije danom objave. Odluke i drugi opšti akti ne mogu imati povratno djelovanje.

Uputstvo za korištenje

Za navigaciju kroz Registar Službenih glasnika Grada Banja Luka koristite menije na lijevoj strani. U meniju "Navigacija" se nalaze linkovi koji vode na strance samog Registra. U okviru menija "Pismo" možete mijenjati prikaz stranica u jednom od 2 ponuđena pisma. U meniju "Linkovi" se nalaze linkovi prema zvaničnim internet prezentacijama Službenih glasnika republike Srpske, Službenih listova Bosne i Hercegovine i Grada Banjaluka.

Ako želite da pronađete određeni propis, to možete učiniti na 4 načina: pomoću registra godina, registra propisa, registra kategorija ili pomoću internog pretraživača. Kada izaberete metod pretraživanja, pojaviće se odgovarajuća stranica sa uputstvom za korištenje.